Képmegosztás mesterfokon!

Ha azt mondom, ingyenes képmegosztó, akkor a legtöbben akár egy tucat alternatívát fel tudnak sorolni. Fontos tényezőkben viszont van eltérés… de azt megválaszolni, hogy jelenleg melyik a legjobb képmegosztó, arra nehéz megtalálni a választ.
De…

Ha már megosztjuk képeinket, akkor nézzen jól ki, megosztható legyen szinte bárhol (Facebook, Twitter…), legyen gyors… Van-e ilyen? Aha 😉
A PhotoSnack egy olyan képmegosztó oldal, ami feladja a leckét a konkurenciának.

Az oldalra lépve ne keresd a regisztrációt, mert az nem nagyon van. 🙂 A jobb felső részen tudsz bejelentkezni, Facebook, Google, Twitter, Yahoo avagy MySpace profiloddal.

Bármilyen profillal jelentkezel be, a fenti képen látható falhasználói profilt kapod. Ha szeretnél feltölteni képeket, akkor menj a „New slideshow” feliratra, majd az ott megjelenő oldalon az „Upload photos” gombra kattintva töltheted fel a képeket (egyszerre többet is). Egy fájl maximális mérete 10 MB lehet, ezt fontos megjegyezni.

A képek sorrendjét feltöltés után módosíthatod. Az egérrel megfogod a képet, és áthúzod a megfelelő helyre. Ha kész a sorrend, akkor kattints „Preview & Costumise” gombra.

Ezután kapsz „néhány” képbemutató sablont. Válaszd ki, amelyik legjobban tetszik. A kiválasztott sablonra kattintva először egy előképet kapsz, hogy miként is néz ki az, amit kiválasztottál.

Ha tetszik a sablon, akkor kattints az „Use this template” gombra.

Kapsz még egy utolsó előképet, majd fent a jobb sarokban lévő „Publish” gombra kattintva oszthatod meg a képeid. Ott kapsz majd egy linket, amivel meg tudod osztani a képeket olyan formában, ahogy te azt elgondoltad.

Ám, ha megnézed a linked, akkor amellett, hogy megoszthatod egy halom közösségi oldalon, még kommentálhatod is a képeket, a képbemutatót.

Én ajánlani tudom a PhotoSnack-et, hiszen gyors, dizájnos és bárhol megosztható.

Ha egy komment erejéig itt elmondod a véleményedet, másoknak segítesz. Mit gondolsz erről? Milyen lehetőséget használsz és mennyire vagy azzal megelégedve?

Üdvözlettel,
Csikós Béla
Én szlogen nélkül segítek neked!

2 hozzászólás to “Képmegosztás mesterfokon!”

 1. vastag Says:

  Tetszik a PhotoSnack…kedvet adtál, hogy kipróbáljam.
  Köszi !

  VLaci

 2. KaaBoo Says:

  Sziasztok!

  Ha a legjobb ingyenes és megbízható képmegosztó, képfeltöltő oldalakra vágytok, akkor erre nézzetek rá! Itt van minden rendszerezve, ami a témában megtalálható.

  http://kepmegosztas.lap.hu/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.


%d blogger ezt kedveli: