A „varázsgömb” cseréje!

Ma egy igazi gyöngyszemet mutatok neked! Ezzel egyedivé teheted a Start gombot! Új és akár megcsodálásra is méltó kinézetet adsz a gépednek, megtöröd vele a monotonitást, beleviszed egyéniségedet is. A folyamat egyszerű. Csupán három lépés.

Előzetes:

A Windows 7 megjelenésekor elég hamar elkészültek a különféle kinézetet formáló programok. Ezek között az egyik érdekesség a Start gomb cseréje volt. Eleinte a Start gomb cseréje nem ment teljesen simán és biztonságosan, de mára már ez igen egyszerű és, ami még fontosabb, biztonságos!

1. Kell egy új Start gomb

A Start gombokból, vagyis Orb-okból sokat lehet találni a neten. Pl. a deviantart.com-on annyit találsz, amennyit csak akarsz… de én is készítettem neked egyet (illetve kettőt, kicsi és nagy tálcához mérten), amit innen tölthetsz le.

2. A Windows 7 Start Orb Changer

Létezik egy Windows 7 Start Orb Changer nevű program, ami tökéletes erre a célra. Több verzió létezik ebből, én ezt használtam és több gépen is tökéletesen működik. Tehát töltsd le a programot, majd indítsd el (nem kell telepíteni).

3. A csere

Ha meg van a kívánt Orb, akkor indítsd a programot és mehet a csere. Ehhez némi segítség:

Láthatod, a csere igen gyors és egyszerű.

+1 bónusz tipp: A visszarendezés

Ha vissza kívánod rakni az eredeti Start gombot, akkor nyisd meg az Orb Changer programot és csak kattints a „Restore” gombra.

Csere előtt…

… és csere után.

Ugye, hogy nem is nehéz? Mond el a véleményed!

Üdvözlettel,
Csikós Béla
Én szlogen nélkül segítek neked!

Egy hozzászólás to “A „varázsgömb” cseréje!”

  1. Károly Vajdaságból Says:

    Ismét egy nagyszerű megoldás! Kösz.
    Szép napot és mindenből eleget!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.


%d blogger ezt kedveli: